Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

… and then i met you

17 Δεκεμβρίου, 2023 @ 7:00 μμ - 9:00 μμ

E50

Πολλές φορές έρχεται η στιγμή που αναρωτιόμαστε γιατί η σχέση μας δεν μπορεί να εξελιχθεί κι άλλες φορές που έχουμε κουραστεί να αναζητούμε ένα συμβατό σύντροφό στη ζωή μας .
Έχεις δώσει ευκαιρίες σε γνωριμίες και ραντεβού, έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, έχεις δώσει χρόνο αλλά ακόμα αισθάνεσαι ότι κανένας κατάλληλος δεν έχει βρεθεί για εσένα.
Είσαι σε μια σχέση που αισθάνεσαι ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί, δίνεις ευκαιρίες καθημερινά, κάνεις αλλαγές, δοκιμάζεις νέα πράγματα και παρ’ολο που στην αρχή όλα έμοιαζαν ιδανικά πλέον η σχέση δεν λειτουργεί.
Σίγουρα τα ερωτηματικά μοιάζουν αμέτρητα και φτάνει η στιγμή να πεις “Γιατί ρε γαμωτο;” (Και να με συμπαθείτε για την έκφραση αλλά, γιατί ρε γαμωτο?)
Και ήρθε η ώρα να απαντηθούν ολα αυτά τα γιατί.
Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύψουμε τους βαθύτερους λόγους που μπορεί να μένουμε μακριά από ένα συμβατό σύντροφό και τους λόγους που δεν αισθανόμαστε πλέον σύνδεση με τον ήδη υπάρχον σύντροφό μας.
Δημιουργήθηκε για να λύσει όλα τα αναπάντητα ερωτήματα μέσα σου και σε διαβεβαιώνω ότι θα είναι άκρως απολαυστικό, διασκεδαστικό έως και λυτρωτικό.

Εισηγήτρια-Εκπαιδεύτρια:
Μίνα Κολοκύθα
Προπονήτρια προσωπικής ανάπτυξης
Πιστοποιημένη
ThetaHealing Master& Certificate of Science
Πιστοποιημένη σύμβουλος
NLP Master Practitioner
Δημιουργός του ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ

Κόστος συμμετοχής 50 ευρώ +ΦΠΑ

Πληροφορίες Τηλ.6970881245

https://fb.me/e/41fhpEk51

Κλείστε θέση στο σεμινάριο!

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Δεκεμβρίου, 2023
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κόστος:
E50
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ThetaTime

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Κλείστε θέση στο σεμινάριο!