Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Rainbow Children for Adults Κέρκυρα 19-23/1/2019

19 Ιανουαρίου, 2019 @ 11:00 πμ - 23 Ιανουαρίου, 2019 @ 5:00 μμ

Προαπαιτούμενα: Κανένα

Αυτή η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να ενδυναμώσει την ιδιαιτερότητα παιδιών και ενηλίκων
Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι μέσα από το παιχνίδι και την εξερευνητική διάθεση να ανακαλύψουμε τα ιδιαίτερα χαρίσματα που μας κάνουν μοναδικούς, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου φέρνουν μια νέα συνειδητότητα, μια νέα πληροφορία και γνώση για τον κόσμο και τη ζωή και μας μαθαίνουν πώς να ζούμε με αστείρευτη αγάπη και υπομονή. Στοργικά και ευπροσάρμοστα με ανεπτυγμένη συμπόνια και επίγνωση για τα συναισθήματα των άλλων, μπορούν να μετασχηματίζουν τις ενέργειες και τον κόσμο γύρω τους.
Όλοι γεννιόμαστε με αυτή την έμφυτη ικανότητα, περιμένοντας να αναπτυχθεί και να αξιοποιηθεί.

Σε αυτό το πρόγραμμα, μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε τη διαίσθηση, το ένστικτο, τη διορατικότητα, τα ιδιαίτερα ταλέντα μας. Μαθαίνουμε να διοχετεύουμε την ενέργειά μας προς όφελος της καρδιάς μας. Να εμπιστευόμαστε τα όνειρα μας, ξεπερνώντας τους λανθασμένους προγραμματισμούς από την κοινωνία και το περιβάλλον.
Θα μάθουμε θαυμάσιους τρόπους οραματισμού, να συνδεόμαστε με το ζώο της δύναμής μας, με τους νόμους του σύμπαντος, με τα φυτά, θα ανακαλύψουμε τις μαγικές ιδιότητες των κρυστάλλων, θα αναπτύξουμε ικανότητες τηλεκίνησης, θα μάθουμε να βλέπουμε αύρες, να στέλνουμε αγάπη στο μωρό που υπήρξαμε, να θεραπεύουμε την πληγωμένη ψυχή μας.

Αυτό το σεμινάριο- παιχνίδι βοηθά το παιδί να εμπιστευτεί και να σεβαστεί το δικό του δυναμικό, τη γνώση και τη σοφία που κουβαλάει η ψύχη του και να την αναπτύξει χωρίς να νιώθει αποκομμένο εξαιτίας της ιδαιτερότητάς του.

Τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου, θα μάθουν να διακρίνουν ποιες σκέψεις και συναισθήματα είναι δικά τους και ποιες σκέψεις κάνουν επηρεασμένοι από τους άλλους. Όλοι κατανοούμε καταστάσεις ακόμα και αν δεν τις βλέπουμε και όλοι μας νιώθουμε πράγματα ή το πώς αισθάνεται κάποιος ακόμα και αν δεν μας το λέει. Τα παιδιά της νέας εποχής με ανεπτυγμένη διαίσθηση, συχνά συγχέουν τα δικά τους συναισθήματα με αυτά των άλλων. Αυτό πολλές φόρες έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουν την αίσθηση του εαυτού και των προσωπικών αξιών. Στόχος είναι να ενδυναμώσουμε την πίστη στον εαυτό τους μέσα από την αποδοχή, την αγάπη, το παιχνίδι, τον θετικό οραματισμό, την ενσυναίσθηση.

Τα παιδιά θα λάβουν:
1.Εγχειρίδιο ύλης
2.Πιστοποίηση από το ThetaHealing Institute of Knowledge® (THInK)
Πληροφορίες/ Κρατήσεις 6970881245

Λεπτομέρειες

Αρχή:
19 Ιανουαρίου, 2019 @ 11:00 πμ
Τέλος:
23 Ιανουαρίου, 2019 @ 5:00 μμ
Ιστότοπος:
https://web.facebook.com/events/2305298793035287/

Χώρος Διεξαγωγής

Ιεροσολύμων 38, Πλ. Αμερικής – Αθήνα
Κλείστε θέση στο σεμινάριο!